Covid-19 update – Je hoodie komt eraan!

Covid-19 update – Je hoodie komt eraan!

Hallo iedereen! Ik krijg tegenwoordig een heel wat mails van mensen die vragen waar hun hoodie is, of hij nog aankomt, al verzonden is, ... 

Bij deze even een update voor jullie!

Door het Coronavirus is ook de leverancier van mijn hoodies getroffen en zijn ook zij genoodzaakt om hun werkvloer Corona-veilig te maken/houden. Aangezien ze niet alleen mijn hoodies produceren maar en dus een groot bedrijf zijn, is dit een hele klus en zorgt dit ervoor dat productietijden drastisch omhoog gaan. 

Zonder echt uit te wijden wil dit het volgende zeggen:
Voor alle bestellingen met een cijfer #1780 of hoger, geldt een productietijd van 15 dagen, startende vanaf je bestellingsdatum. Daarna duurt het zo een 3-4 dagen totdat je bestelling in je brievenbus zit!
Weet dat dit schattingen zijn en mijn leverancier er dus een paar dagen naast kan zitten. 

Mijn excuses voor de lange wachttijden, als ik dit op voorhand wist, had ik dit natuurlijk gecommuniceerd maar helaas. Voorlopig nog even geduld uitoefenen dus. 

Tot slot nog eens super hard bedankt allemaal om Straatletters via deze weg te ondersteunen! ♥️

 

Jonas van Straatletters


You may also like